DiscGolf Henteverktøy – teleskopisk

kr 299,00 inkl. mva

2991 på lager

Produktnummer: AUZLGOSKH3DX Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

STABIL OG HOLDBAR TELESKOPSTANG: Disc golf retrieveren er laget av tykk rustfritt stål som er motstandsdyktig mot korrosjon, og er både robust og slitesterk. Hver seksjon av disc griperen er tett forbundet, noe som gjør stangen stabil og uten vibrasjon under bruk. Selv i rennende vann kan discer enkelt hentes.

GUMMIBELAGT METALLKROK: Dobbelkroken kan brukes for alle discer. Hver krokspiss er belagt med gummi for å gi maksimalt grep uten å skrape discen din. Kroken og teleskopstangen er festet med skruer, så du trenger ikke å bekymre deg for at de faller av under bruk, noe som lar deg raskt og pålitelig hente tapte discer.

SKLISIKKERT HÅNDTAK: Håndtaket er dekket med høykvalitets, tykk svampemateriale for å unngå å skli når du bruker verktøyet, og gjør det mer komfortabelt å holde. Tips: Etter hver bruk i vann, tørk disc golf griperen med et håndkle, og fold den deretter sammen for å forlenge produktets levetid.

LETT OG BÆRBAR DESIGN: Disc griperen veier mindre enn 0,5 pund og er 40 cm lang når den er sammenfoldet. Den kan forlenges opptil 3 meter. Enkelt å oppbevare i baggen din, dette er et flott tilbehør å ha for enhver disc golfspiller.

FORLENGER LEVETIDEN TIL DISCENE: Når favorittdiscen din lander i innsjøen, dammen, elven, buskene, høyt tre eller ulendt terreng, kan denne disc retrieveren enkelt utvides for å hjelpe deg med å nå vanskelige steder. Tips: Sørg for at tuppen er fullt strammet før bruk for å forhindre at tuppen roterer når du plukker opp discen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,263 kg
Dimensjoner 20 × 6 × 4 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “DiscGolf Henteverktøy – teleskopisk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *