6 par Sportssokker med sportsgrep

kr 599,00 inkl. mva

Produktnummer: WB026MTZ6LZB Kategori: Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

6 par Sportssokker eller gripsokker med antiskli for best mulig kontroll.

Hold deg komfortabel og stabil under enhver treningsøkt med våre unisex fotballstrømper med sports grep. Disse sokkene er perfekte for både fotball og basketball, og deres non-slip design gir ekstra trygghet og kontroll.

Materiale:
Våre sokker er laget av en blanding av bomull, elastan og spandex, noe som gir dem både elastisitet og pusteevne. Den elastiske strikkedesignen gir stor fleksibilitet og komfort, samtidig som de hindrer sokkene fra å gli ned. Den tykke og slitesterke konstruksjonen sikrer langvarig bruk.

Størrelse:
Sokkene kommer i størrelser som passer for de fleste, str 38-45. Mindre størrelse finner du her.

Funksjoner:
– Non-slip Grip: Den silikonbaserte gripen på undersiden av sokkene gir deg stabilitet og kontroll under enhver treningsaktivitet.
– Allsidig bruk: Våre sokker er ikke bare forbeholdt fotball og basketball. De er også ideelle for en rekke andre aktiviteter takket være deres allsidige design og pålitelige grep. Du kan til og med trene uten matte, takket være den effektive non-slip-funksjonen.

Vask:
Disse sokkene er enkle å vedlikeholde og kan vaskes i maskin for enkel rengjøring og holdbarhet.

Uansett om du er en idrettsutøver på jakt etter ekstra støtte og stabilitet eller bare leter etter komfortable sokker for daglig bruk, vil våre unisex sports grip sokker være det perfekte valget. Kjøp dem nå og ta treningsøktene dine til neste nivå!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,34 kg
Dimensjoner 19 × 17 × 9 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “6 par Sportssokker med sportsgrep”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *