Om oss

Nettsiden driftes av
Høybakk netthandel
Porseveien 12
6011 Ålesund
Org.nr. 983 630 812 MVA

post@idrett1.no

  1. Sammendrag: Idrett1.no ønsker å være den fremste destinasjonen for alle som søker kvalitetsutstyr for trening, sport og idrett. Vi vil tilby et bredt spekter av produkter som passer for alle nivåer av aktivitet, samtidig som vi prioriterer enkelhet og brukervennlighet for våre kunder.
  2. Introduksjon: Idrett1.no er en online butikk dedikert til å tilby det beste utstyret for trening, sport og idrett. Vi er engasjerte i å støtte idrettsentusiaster i å nå sine mål og oppnå suksess i deres respektive idretter.
  3. Målgruppe: Vi henvender oss til en bred målgruppe som inkluderer alle fra mosjonister og idrettsutøvere til hobbyentusiaster og de som ønsker å holde seg i form. Våre produkter er designet for å imøtekomme behovene til alle som ønsker å engasjere seg i en aktiv livsstil.
  4. Produkter: Idrett1.no vil tilby et omfattende utvalg av utstyr til trening, sport og idrett, inkludert alt fra løpesko og treningsapparater til fotballer og sykkelutstyr. Vi velger nøye ut produkter fra anerkjente merker for å sikre kvalitet og pålitelighet.
  5. Markedsføring: For å nå ut til vårt publikum vil vi benytte oss av digital markedsføringsteknikker, inkludert sosiale medier, målrettet annonsering og søkemotoroptimalisering. Vi vil også engasjere våre kunder med relevant innhold på våre digitale plattformer.
  6. Drift og logistikk: Idrett1.no vil samarbeide med pålitelige leverandører og logistikkselskaper for å sikre effektiv håndtering og rask levering av bestillinger. Vi sender varene direkte fra våre leverandører til deg.
  7. Kundeservice: Vi vil tilby en førsteklasses kundeserviceopplevelse gjennom rask og hjelpsom respons på kundehenvendelser via e-post og chat. Vårt mål er å være tilgjengelige for å hjelpe kundene gjennom hele deres handleopplevelse.

Salgsbetingelser